lauantai 5. toukokuuta 2012

Dreams coming true

Se on nyt ihan aikuisten oikeesti totta! Kielitesti meni kuin menikin heittämällä läpi (noh, parempiikin pisteisiin olisi varmaan ollut mahdollisuus ilman sitä kirottua junamatkaa..), joten postissa tupsahti vihdoinkin se kauan ja hartaasti odotettu "Offer of Place"! Huh, mikä helpotus! Ja samaan aikaan iski aivan uusi paniikki, nimittäin nyt pitää alle kahdessa kuukaudessa saada järkkäiltyä semmosia pikku asioita kuten viisumi, kämppä jne..

Tänään kuitenkin otin prosessissa huiman henkisen askeleen eteenpäin, tai oikeastaan aika kirjaimellisestikin, ja varasin lennot! Täytyy kyllä myöntää, että oli hiukkasen erilainen fiilis kun Helsinki-Stavanger -lentoja varaillessa. Fiilis on nimittäin todella huikea! Vähän nousi samanlaisia väreitä pintaan, kun joskus vuosia sitten sain käteeni Australian-lippuni :)

Ja vielä kun yliopiston viimeiset tunnit tältä keväältä häämöttävät vain muutaman päivän päässä ja Norjakin tarjoilee kevättä parhaillaan, niin eihän tässä meinaa pysyä housuissaan!

Hafrsfjord ja kolme miekkaa ja nauttii auringonpaisteesta

Ajelulla Lysevuonossa vappuna
Ihania keväisiä fiiliksiä Stavangerista!
-Heidi

5 kommenttia:

  1. Mahtavaa, onnittelut! Ja mukavaa reissujärjestelyjen täytteistä kevättä sinne! :)

    VastaaPoista
  2. No mihis päädyit, meno-paluu vai pelkkä meno? Oli kiva saada viettää viikko kanssanne AURINKOISESSA Stavangerissa :D. Nyt vaan sitten yritän parannella itseäni. Tänään olis työvuoro ja katotaan miten ääni kestää. Kurkku on kyllä jo parempi muuten. Onneksi lennot meni ihan kivasti, eikä korviin sattunut. Eikä sitten enää muualla eksytty kun Solan kentällä :D (mikä sinällään lienee jo saavutus, eli eksyä Solassa). Terkkuja isältäkin. t.äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meno-paluu, niin onpahan edes vähän raameja, koska pitää tulla takaisin ;) Täällä paistaa vieläkin aurinko, paitsi että äsken satoi myös LUNTA! Paranemisia ja terkkuja sinnekin!

      p.s Tuhat extra-pistettä Stavangerin kentälle eksymisestä! :D

      Poista
  3. Pakko varmaan harkita Amazing Race-kisaa. Olis kyllä niiiin vihdyttävää katsottavaa - muille :D

    VastaaPoista