torstai 1. syyskuuta 2011

Byrokratiaa

Paperisotaa parhaimmiillaan. Erinäisiä papereita/todistuksia/selvityksiä/ID-numeroita haluavat nyt mm. Kela, Stavangerin Yliopisto, Suomen ja Norjan posti, verotoimisto ja mitäs vielä, Trafi. Mut ei se mitään, tasaseen tahtiin tässä edetään ja aina pala palalta saa jonkun pikku asian ratkaistua. Tänään esimerkiksi erävoitto puhelinliittymän kanssa! Kauan niitäkin osoitteita siinäkin tilauksessa väännettiin, mutta niin vaan uusi SIM-kortti tupsahti tänään postilaatikkoon. Eli toisin sanoen, nyt ei ole Suomi.liittymä sitten käytössä ollenkaa. Hahaa, hyvästi vaan suomalaiset puhelinmyyjät! 

Muutenkin elämä ihan mallillaan tällä hetkellä. Aurinkokin jopa paistanut tänään! :) Jos ketään norjalaisten sääennustukset kiinnostaa, niin niitä löytyypi täältä: www.yr.no
Vaikka eipä ne koskaan pidä paikkansa. Sanoisin, että täällä on yksi vuodenaika ympäri vuoden ja se on syksy, mutta toisaalta yhden päivän aikana voit kuitenkin kokea kaikki vuodenajat. Makes sense?

Alanpa tässä valmistautumaan illan lettukesteihin, nam! Huomenna ohjelmistossa opiskelua ja lauantaina Preikestolen!

1 kommentti:

  1. No ei noita Norjan säätiedotuksia tarvi käydä katsomassa - eikös siellä sada aina :). Me puolestamme valmistaudumme aurinkoiseen ja lämpimään viikonloppuun veneellä :)Parissakympissä taitaa nytkin pyöriä lämpötila, niin ja aurinko paistaa.
    Jokos se KELA vie sulta "kaikki suomalaisten oikeudet"? Ja auto tietysti katsastettava Norjaan.

    VastaaPoista