sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Lähtötunnelmissa

Nyt on sitten juhannukset ja läksisäiset vietetty samassa paketissa. Kekkerit olivat oikein mainiot! Oli mukava viettää viimeinen viikonloppu ystävien kera, grillailla kesäsateessa, nautiskella viiniä ja syödä (aivan liikaa) kakkua. Menu maistui kuulemma vieraillekin ja erityisesti tästä raparperi-valkosuklaajustokakusta olisi ollut jo kummitätikin kummitytöstään ylpeä ;) Kesäisiin herkutteluhetkiin sopivan kakun resepti löytyy täältä.


Mutta miten se haikeus aina iskeekään näin muutamaa päivää ennen pitkälle matkalle lähtöä? Tulin siihen tulokseen, että olin niin kiireinen kaikkien järjestelyiden kanssa, että en oikeastaan edes ehtinyt sulattaa koko ajatusta reissuun lähdöstä! Vasta nyt olen alkanut miettimään koko asiaa ja mihin sitä on päänsä taas tullut pistäneeksi. Onneksi eilen pojat kuitenkin pitivät realiteettia yllä ja ystävällisesti etsivät netistä kaikki mahdolliset öttiäiset ja örrimörrit, joihin varmasti törmään matkallani. Kuulema valkohaitakin riittää varsinkin eteläsaarella. Kiva. Toisaalta kävi myös ilmi, että saarilta ei löydy lainkaan käärmeitä, jea! 

-Heidi

1 kommentti:

  1. Iskä sano että voit lähettä yhden tollasen kakun tännekin :) Sun leipurigeenit näyttää olevan sellaset myöhäisherännäiset:)

    VastaaPoista