perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kävelevä lähdeluettelo

Huh. Nyt on kaikki viikon energiat puserrettu Global Events Congress hyväksi, ja kuten usein projektiluontoisten asioiden jälkeen, olo on tyhjä. Fiilis on kuitenkin hyvä ja vieraatkin lähtivät tyytväisinä. Muutama tosin jäi vielä viikonlopuksi ihailemaan Stavangerin vuonoja ja kiipeilemään vuorille. Toivon vaan, ettei heidän Preikestolenin vaelluksellaan kuitenkaan sataisi kaatamalla!

Kovasti olen näiden muutaman päivän aikana yrittänyt ahmia teoriaa, käytäntöä ja uusia tutkimuksia tapahtuma-alalta. Muutamia mahdollisia gradun aiheitakin pulpahteli jo mieleen, mutta antaa niiden nyt vielä muhia hetken. Yleensäkin kongressin taso oli melko kova ja paljon mielenkiintoisia aiheita oli esillä. Toisaalta välilillä korkeatasoiset akateemiset keskustelut menivät tällaiselta pikku koululaiselta totaalisesti yli hilseen. Ja asiaa ei todellakaan helpottaneet koukeroiset englanninkieliset ilmaisut ja murteet. Täytyy myöntää, että varsinkaan "skotlanti" ei todellakaan minulta vielä suju!

Parhaiten kongressin hengen tiivisti eräs nyt tänä kesänä valmistuvista maisteriopiskelijoista, joka kirjoitti gradunsa juurikin tapahtumista ja huomasi, että hänen työnsä lähdeluettelo oli käytännössä sama kuin kongressin osallistujalista: "Tämähän on kuin kävelevä lähdeluettelo!"



Terveisiä siis tapahtumien ihmeellisetä maailmasta ja Sola Strandhotellista!

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti