tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tässä muutamia räpsyjä sunnuntain surffisessioista Orren rannalta. Kerrankin ehdin näpsäsemään muutaman kuvan, kun piti lähteä vähän muita aikaisemmin lämmittelemään aivoja ja parantelemaan taisteluhaavoja. Vähän voisi merivesi vielä lämmitä, ettei niin haittaisi vaikka huppu täyttyykin merivedellä joka kerta kun joutuu linkoukseen aalloissa tai lentää katapulttina laudalta :)  





8 kommenttia:

  1. Osaatko sä kuinka hyvin surffata? Ostin aikoinaan Ausseissa oman surffilaudan (siellä se vieläkin mua oottelee!), mutta vaikka asuin Surferissa biitsin läheisyydessä 9kk, niin kävin kokeilees surffausta vaan ehkä kolme kertaa :D. Vähän harmittaa, mutta on se vaan niin pirun vaikeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no en oo mikään hyvä, vaan tosi aloittelija (vieläkin!) Ei oo todellakaan mitään helppoo, varsinkaan tällä olemattomalla tasapainolla ja lihaksistolla :D Kyllä mä pystyyn pääsen, mutta vähän ketteryyttä vois hioa.. Ei kai siihen muu auta kun silkka harjoittelu ja joku päivä se vielä sujuu :) Ei muuta kun lähdet testailemaan lautaasi sinne Ausseihin! :)

      Poista
  2. Maisemathan ovat melkein vaikka portugalilaiset, jos ei tiedä lämpötiloista.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä! Kuulin jälkeenpäin, että meriveden lämpötilatkin olivat kuulemma jo "kesäiset" eli noin 10 astetta... :)

      Poista
  3. Mun piti tulla vaan heti ensimmäisenä kommentoimaan, että superkiitokset sun vastauksesta! Käyn todellakin läpi nää sun vinkit ja noin muutenkin kiitos oivallisesta blogivinkkauksesta, uusi lukija ilmoittautuu! (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva! Villiinnyn aina kun joku vaan mainitseekin Stavangerin. Tulee vähän sama fiilis, kun joku ulkomailla maintsisi Suomen :D

      Poista
  4. Orre on mun suosikkirantani - talvellakin. Upea paikka ja mikä valo !!! No, toivottavasti kesälämpö tulee vielä takaisin, jotta pääsee taas uimaankin ! God helg !

    VastaaPoista
  5. Totta! Tykkään myös näistä rannoista talvella, ne muuttuvat jotenkin mystisimmeksi. Mukavaa viikonloppua myös sinne!

    VastaaPoista